Klik på første billede for at gå direkte til opskrift. Husk du skal være logget ind for at se opskrift. Dette gøres på forsiden.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Salat med tre slags fisk og Aïolisauce Ragout af grønne og hvide asparges med vagtelæg Beef Wellington Mokkakage med appelsiner og figner |
|||
Fyldte riskroketter - Tortelli med græskar og salviesmør Fyldte tomater med grønne ris - Pandekager med gorgonzolafyld Fyldt kalvebryst med spinat og svampe - Kartoffelkroketter Smøræblekage - Ferskner i mascarponecreme |
|||
Dansk kaviar, rygeost, marineret agurk - Sprød malt og karse Kold pocheret torsk, rejesouffle - Jordskokker og syltet æble. Grøn olie Porchetta med årstidens frugter Luftig citronfromage med pære og mandel - Madeleines - Petits Four med svesker |
|||
Jordskokkesuppe Hummermedaljon i broccolicreme med kartoffelduchesse Fyldt andebryst og tyttebærskum Mandelæbletærte m/citrussauce, honningtuiles og kanelis |
|||
Tomatsuppe – på italiensk facon Ravioli Farseret kanin med bacon og krydderurter Italienske desserter |
|||
Søtunge – skaldyrs ballotine Muslingesuppe Kalvebryst med sommersalat og sprøde chips Luftig citronfromage med karamelknas og citrusgelè med myntemuld |
|||
Suppe med skovsvampe Kammuslinger m/andeleverterrine + Laks m/ahornsirup And med abrikoser 3 små lette desserter: Nøddekurv + Brændte figner + Omvendt creme |
|||
Rejer i gorgonzola Jordskokkesuppe med svampepakke Kalvefilet med rodfrugtstrudel Sprøde nøddebunde med citroncreme |
|||
Aspargessuppe med brød Havtaske og bacon Orangekylling Ottilia cheesecake + citron pandekager |
|||
Oksehalekonsommè Kold havtaskefilet Lammecarrè Hindbærlagkage |
|||
Hummersuppe Graved laks m/lakserilette Oksefilet black angus fra USA Citronpandekager |
|||
Blomkålssuppe med spanske mandler Kammusling, jordskok og stenbiderrogn Lammeskank med kartoffelmos Kage med jordbær og appelsin |
|||
Torsk som klipfisk Cremet hokkaido græskarsuppe Biksemad (version WH) Dessert - Syltet agurk |
|||
Jomfruhummer, avocado & brunet smør Vildtconsommé med kantareller, kartofler & kaviar Søtunge, trøffel & gulerod Chokoladeparfait på carpaccio af jordbær |
|||
Samtsuppe von der Kerbelknolle Laks bagt med glaseret rødkål Svinekam af vildsvin med citron & rosmarin Valnøddekage med nøddemarengs |
|||
Stegte kammuslinger med gulerodspure og dild mayo Torsk Confit af andelår Citrontærte med vaniljeis |
|||
Samtsuppe von der Kerbelknolle Marineret laks med Baden Kartoffelsalat Braiseret oksekød med glacerede løg og citruspolenta Æbletærte med Crème-double-is |
|||
Løjrom på blinis Århushummer Oksemørbrad Blodgrape |
|||
Kalvetatar i syltet rødbede + Flødeboller Pocheret hellefisk med søde skalotter Seared tun med æbler & estragonmayo Rødgrød-gelè med sensommerbær |
|||
Kammusling m/rejer, rejebisque og purløgsaioli Rustik græskarsuppe + græskarrisotto Kalvecarrè Varm chokoladekage med mangosalat |
|||
Risotto med krabber og rejer Minestrone Oksegryde med løg & Kål med pancetta og chili Florentinsk halvfrossen dessertkage |
|||
Efterårssuppe på svampe og sherry m/syltede bøgehatte og brødcroutoner Rørt kalvetatar + fritter med karljohansalt og karljohanbearnaise Welington af “frilandsgris”, confiterede kartofler og pebersauce Fromage af fåremælksyoghurt + Armagnacblommer |
|||
Rejesuppe Artiskokker `a la nage Farseret poussiner m/foie gras sauce Mandeltærte med æbler |
|||
Jomfruhummere, sprød dej + hummerbisque Leverpostej + rugbrød + rødbeder And, rødkål & lime + limesauce Chokolade, appelsin & makron + creme catalane |
|||
Fuglekvidde i krustader Tarte flambèe “I kongens klæder” Lammekølle med hvidløg, røget spæk og oliven Earl grey-syltet ananas med kokossauce & citronverbena |
|||
Knivmusling i hvidløg og persillesmør Farseret rødspætte i kartoffel Forloren hare BABA au Rhum |
|||
Rejer i gorgonzola Skindstegt torsk, bagte jordskokker Kalvefilet med syltet kartoffel Citronfromage |
|||
Gazpacho af fine ærter og rejer Krabbelasagne Iberisk svinekrone Æbleskiver med ganache og sabayonne |
|||
Vildconsome Hummerbisque + ravioli m/hummer Sommerbuk Rabarberkompot – sorbet – parfait-is – krystalliseret hvid chokolade & marengsbrud |
|||
Skummende bisque Kuller – hollandaise – asparges Gråænder Æbletærter |
|||
Billed mangler desværre | |||
Rimmet torsk – Avocado Spicy hønsesalat Boeuf bernaise, pommes anna & rosenkål Citronfromage |
|||
3 små retter (kartofler med rygeost + Gruyerestænger + rørt tatar) Foie Gras-portvin-pære Ungarnsk gullash Krydderkage-svesker-mandarin |
|||
Løgsuppe Krebsekurv Kalvemørbrad i crust af tørrede kantareller Blodgrape med hvid chokolade-ganache |
|||
Kammuslingeterrine m/Glaserede jordskokker Reblochontærte Farseret vagtel m/bagt selleri, ærter francaise & trøffel sauce Rubinsteinkage |
|||
Jordskokkesuppe med svampepakke Butterdejsbagt laksemousseline Kalvefrikassè Fastelavnsboller |
|||
Billed mangler | |||
Carpaccio af andebryst i lime- og tomatmarinade Salat med muslinger – ristede torskerogn & stenbiderrogn Stegt røget svinekan Ingalills smørkage |
|||
|
Billed mangler | Billed mangler | Billed mangler |
Rafanata – Bagt kartoffelkage med poeberrod, pancetta & pocorino Salat med grillede abrikoser, Timianblomster, mozzarella, rosa peberkorn & prosciutto Bistecca alla Fiorentina, m/kartofler sprødstegt i oksefedt & salsa verde Kakao – Rom – Dessert |
|||
Artiskoksalat Geddemousse m/tomatdressing Kylling Stallone Æblekage m/mascarponecreme & mandelsirup |
|||
Crab cakes med lime-aïoli Laks med ahornsirup Fridadeller af lammefars med ingefær, jordskokcreme og æblesauce Pavlova i miniudgave med rødvinskogte pærer |
|||
Oksetatar og rygeostcreme med solbær Bagt torsk og muslingesauce med hvidløg på 2 måder Svinebryst med sommertrøffel og kantareller Kæmpe Eskimo |
|||
Laksetatar – dild – asier Karljohan – crouton Lammefilet – morkler – gulerødder Jordbær – appelsin |
|||
Gravad laks Stegte kammuslinger Stegte lammemedalioner Sødsuppe med svesker |
|||
Grønærtesuppe Skaldyrssalat med agurker, krondild og dildolie Andebryst serveret på butterdej bagt med kartoffel Pandekager & råsyltede bær, glaceret med sabayone sauce |
|||
Hvide asparges med appelsinhollandaise + Alsacisk løgtærte Frisk pasta med chorizo og kantareller Stegt hellefisk med basilikumvinaigrette og saltede mandler Vandbakkelser med passionsfrugter og tomatsirup |
|||
“Fynsk forår” med rygeost og stenbiderrogn Baconmayonnaise på avocadomad med syltet løg og urter Kylling med cremet senneosauce, æble og estragon Lun pæretærte med pistacienødder og blommekompot |
|||
Grønnes asparges med vinaigrette Andesalat Sandart med Beurre Blanc Kogte pærer og blommer med sprød mandelrasp |
|||
Guidos grønne fiskesuppe med frisk kørvel Terrin med svampe fra hederne og Ôsterlensæbler Citrusmarineret andebryst med rød peber, kartoffelpure m.v. Hvid chokolademousse med jordbær |
|||
Ravioli af Comtèost, svampe, bouillon og hasselnød Jordskokkesuppe m/Hasselnødder og pancettacrumble Vildt med figenpurè, syltede rødbeder og sellerichips Pocheret pære, Pain d`èpice og champagnesabayonne |
|||
Rejer på tomatkompot og mynte Kammuslinger på pommes darphin Fasanbryst à la creme med krebinetter Karamelliserede pandekager |
|||
Provencalske grøntsagstårne med hvidløg Græskarbisque med rejer og blodappelsin Svinefilet med solens grøntsager Chokolade-hindbærkage med kærnemælkssauce |
|||