Klik på første billede for at gå direkte til opskrift. Husk du skal være logget ind for at se opskrift. Dette gøres på forsiden.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 
Salat med tre slags fisk og Aiolisauce Ragout af groenne og hvide asparges med vagtelaeg Beef Wellington Mokkakage marts 2013 148x198
Salat med tre slags fisk og Aïolisauce
Ragout af grønne og hvide asparges med vagtelæg
Beef Wellington
Mokkakage med appelsiner og figner 
 
Tortelli med græskar og salviesmør oktober 2013 183x134 Pandekager med gorgonzolafyld oktober 2013 180x135 Fyldt kalvebryst med spinat og svampe oktober 2013 180x137 Smøræblekage oktober 2013 180x138
Fyldte riskroketter - Tortelli med græskar og salviesmør
Fyldte tomater med grønne ris - Pandekager med gorgonzolafyld
Fyldt kalvebryst med spinat og svampe - Kartoffelkroketter
Smøræblekage - Ferskner i mascarponecreme
 
Dansk kaviar rygeost marineret agurk 180x134 Kold pocheret torsk rejesouffle jordskokker og syltet aeble groen olie 180x134 Porchetta med aarstidens frugt og groentsager 180x134 Luftig citronfromage med paere og mandel 180x134
Dansk kaviar, rygeost, marineret agurk - Sprød malt og karse
Kold pocheret torsk, rejesouffle - Jordskokker og syltet æble. Grøn olie
Porchetta med årstidens frugter
Luftig citronfromage med pære og mandel - Madeleines - Petits Four med svesker
 
Jordskoksuppe med svampepakke november 2014 180x135 Hummermedaljon december2013 180x134 Fyldt andebryst december 2013 180x134 Mandelaebletaerte december 2013 180x134
Jordskokkesuppe
Hummermedaljon i broccolicreme med kartoffelduchesse
Fyldt andebryst og tyttebærskum
Mandelæbletærte m/citrussauce, honningtuiles og kanelis
 
Tomatsuppe oktober 2014 180x135 Ravioli oktober 2014 180x135 Farseret kanin med bacon og krydderurter oktober 2014 180x135 Italienske desserter oktober 2014 180x135
Tomatsuppe – på italiensk facon
Ravioli
Farseret kanin med bacon og krydderurter
Italienske desserter
 
Saetunge skaldyrs ballotine oktober 2014 180x135 Muslingesuppe oktober 2014 180x135 Kalvebryst med sommersalat og spraede chips oktober 2014 180x135 Luftig citronfromage med karamelknas og citrusgele med myntemuld oktober 2014 180x135
Søtunge – skaldyrs ballotine
Muslingesuppe
Kalvebryst med sommersalat og sprøde chips
Luftig citronfromage med karamelknas og citrusgelè med myntemuld
 
Suppe med skovsvampe november 2014 180x135 Kammuslinger med andeleverterrine november 2014 180x135 And med abrikoser november 2014 180x135 Noeddekurv med is november 2014 180x135
Suppe med skovsvampe
Kammuslinger m/andeleverterrine + Laks m/ahornsirup
And med abrikoser
3 små lette desserter: Nøddekurv + Brændte figner + Omvendt creme
 
Rejer i gorgonzola november 2014 180x135 Jordskoksuppe med svampepakke november 2014 180x135 Kalvefilet med rodfrugtstrudel november 2014 180x135 Sproede noeddebunde med citroncreme november 2014 180x135
Rejer i gorgonzola
Jordskokkesuppe med svampepakke
Kalvefilet med rodfrugtstrudel
Sprøde nøddebunde med citroncreme
 
Aspargessuppe med broed januar 2015 180x180 Havtaske og bacon januar 2015 180x180 Orangekylling januar 2015 180x180 Ottilia cheesecake citron pandekager januar 2015 180x180
Aspargessuppe med brød
Havtaske og bacon
Orangekylling
Ottilia cheesecake + citron pandekager
 
Oksehalekonsomme februar 2015 180x180 Kold havtaskefilet februar 2015 Lammecarre februar 2015 180x180 Hindbaerlagkage februar 2015 180x180
Oksehalekonsommè
Kold havtaskefilet
Lammecarrè
Hindbærlagkage
 
Hummersuppe februar 2015 180x180 Graved laks med lakserilette februar 2015 180x180 Oksefilet black angus fra USA februar 2015 180x180 Citronpandekager februar 2015 180x180
Hummersuppe
Graved laks m/lakserilette
Oksefilet black angus fra USA
Citronpandekager
 
Blomkaalssuppe med spanske mandler september 2015 180x240 Kammusling jordskok og stenbiderrogn september 2015 180x240 Lammeskank med kartoffelmos september 2015 180x240 Kage med jordbaer og appelsin september 2015 180x240
Blomkålssuppe med spanske mandler
Kammusling, jordskok og stenbiderrogn
Lammeskank med kartoffelmos
Kage med jordbær og appelsin
 
Torsk som klipfisk oktober 2015 180x240 Cremet hokkaido graeskarsuppe oktober 2015 180x240 Biksemad version WH oktober 2015 180x240 Dessert – Syltet agurk oktober 2015 180x240
Torsk som klipfisk
Cremet hokkaido græskarsuppe
Biksemad (version WH)
Dessert - Syltet agurk
 
Jomfruhummer avocado og brunet smoer oktober 2015 180x240 Vildtconsomme med kantareller kartofler og kaviar oktober 2015 180x240 Soetunge troeffel og gulerod 180x240 Chokoladeparfait på carpaccio af jordbaer oktober 2015 180x240
Jomfruhummer, avocado & brunet smør
Vildtconsommé med kantareller, kartofler & kaviar
Søtunge, trøffel & gulerod
Chokoladeparfait på carpaccio af jordbær
 
Samtsuppe von der Kerbelknolle november 2015 180x240 Laks bagt med glaseret roedkaal november 2015 180x240 Svinekam af vildsvin med citron og rosmarin november 2015 180x240 Valnoeddekage med noeddemarengs november 2015 180x240
Samtsuppe von der Kerbelknolle
Laks bagt med glaseret rødkål
Svinekam af vildsvin med citron & rosmarin
Valnøddekage med nøddemarengs
 
Stegte kammuslinger med gulerodspure og dild mayo november 2015 180x240 Kulmule november 2015 180x240 Confit af andelaar november 2015 180x240 Citrontaerte med vaniljeis november 2015 180x320
Stegte kammuslinger med gulerodspure og dild mayo
Torsk
Confit af andelår
Citrontærte med vaniljeis
 
Samtsuppe von der Kerbelknolle december 2015 180x240 Marineret laks med Baden Kartoffelsalat december 2015 180x240 Braiseret oksekoed med glacerede loeg og citruspolenta december 2015 180x240 AEbletaerte med Creme double is december 2015 180x240
Samtsuppe von der Kerbelknolle
Marineret laks med Baden Kartoffelsalat
Braiseret oksekød med glacerede løg og citruspolenta
Æbletærte med Crème-double-is
 
Loejrom paa blinis januar 2016 180x240 AArhushummer januar 2016 180x135 Oksemoerbrad januar 2016 180x135 Blodgrape januar 2016 180x240
Løjrom på blinis
Århushummer
Oksemørbrad
Blodgrape
 
Kalvetatar i syltet roedbede Floedeboller februar 2016 180x240 Pocheret hellefisk med soede skalotter februar 2016 180x240 Seared tun med aebler og estragonmayo februar 2016 180x240 Roedgroed gele med sensommerbaer februar 2016 180x240
Kalvetatar i syltet rødbede + Flødeboller
Pocheret hellefisk med søde skalotter
Seared tun med æbler & estragonmayo
Rødgrød-gelè med sensommerbær
 
Kammusling m rejer rejebisque og purloegsaioli februar 2016 180x240 Rustik graeskarsuppe graeskarrisotto februar 2016 180x240 Kalvecarre februar 2016 180x240 Varm chokoladekage med mangosalat februar 2016 180x240
Kammusling m/rejer, rejebisque og purløgsaioli
Rustik græskarsuppe + græskarrisotto
Kalvecarrè
Varm chokoladekage med mangosalat
 
Risotto med krabber og rejer september 2016 180x240 Minestrone september 2016 180x240 Oksegryde med loeg og Kaal med pancetta og chili september 2016 180x240 Florentinsk halvfrossen dessertkage september 2016 180x240
Risotto med krabber og rejer
Minestrone
Oksegryde med løg & Kål med pancetta og chili
Florentinsk halvfrossen dessertkage
 
Efteraarssuppe pa svampe og sherry m syltede oktober 2016 180x135 Roert kalvetatar fritter med karljohansalt oktober 2016 180x240 Welington af frilandsgris confiterede kartofler og pebersauce oktober 2016 180x240 Fromage af faaremaelksyoghurt Armagnacblommer oktober 2016 180x135
Efterårssuppe på svampe og sherry m/syltede bøgehatte og brødcroutoner
Rørt kalvetatar + fritter med karljohansalt og karljohanbearnaise
Welington af “frilandsgris”, confiterede kartofler og pebersauce
Fromage af fåremælksyoghurt + Armagnacblommer
 
Rejesuppe oktober 2016 180x240 Artiskokker a la nage oktober 2016 180x240 Farseret poussiner m foie gras sauce oktober 2016 180x240 Mandeltaerte med aebler oktober 2016 180x240
Rejesuppe
Artiskokker `a la nage
Farseret poussiner m/foie gras sauce
Mandeltærte med æbler
 

Jomfruhummere sproed dej og hummerbisque november 2016 180x135

hummerbisque november 2016 180x135

Leverpostej og rugbroed og roedbeder november 2016 180x135 And roedkaal og lime og limesauce november 2016 180x135 Chokolade appelsin og makron og creme catalane november 2016 180x135
Jomfruhummere, sprød dej + hummerbisque
Leverpostej + rugbrød + rødbeder
And, rødkål & lime + limesauce
Chokolade, appelsin & makron + creme catalane
 
Fuglekvidde i krustader januar 2017 180x240 Tarte flambee I kongens klæder januar 2017 180x240 Lammekoelle med hvidloeg roeget spaek og oliven januar 2017 180x240 Earl grey syltet ananas med kokossauce og citronverbena januar 2017 180x240
Fuglekvidde i krustader
Tarte flambèe “I kongens klæder”
Lammekølle med hvidløg, røget spæk og oliven
Earl grey-syltet ananas med kokossauce & citronverbena
 
Knivmusling i hvidloeg og persillesmoer februar 2017 180x240 Farseret roedspaette i kartoffel februar 2017 180x240 Forloren hare februar 2017 180x240 BABA au Rhum februar 2017 180x240
Knivmusling i hvidløg og persillesmør
Farseret rødspætte i kartoffel
Forloren hare
BABA au Rhum
 
Rejer i gorgonzola februar 2017 180x240 Skindstegt torsk bagte jordskokker februar 2017 180x240 Kalvefilet med syltet kartoffel februar 2017 180x240 Citronfromage februar 2017 180x240
Rejer i gorgonzola
Skindstegt torsk, bagte jordskokker
Kalvefilet med syltet kartoffel
Citronfromage
 
Gazpacho af fine aerter og rejer februar 2017 170x226 Krabbelasagne februar 2017 170x227 Iberisk svinekrone februar 2017 170x226 AEbleskiver med ganache og sabayonne februar 2017 170x226
Gazpacho af fine ærter og rejer
Krabbelasagne
Iberisk svinekrone
Æbleskiver med ganache og sabayonne
 
Vildconsome september 2017 170x226 Hummerbisque ravioli med hummer september 2017 170x226 Sommerbuk september 2017 170x226 Rabarberkompot september 2017 170x226
Vildconsome
Hummerbisque + ravioli m/hummer
Sommerbuk
Rabarberkompot – sorbet – parfait-is – krystalliseret hvid chokolade & marengsbrud
 
Skummende bisque oktober 2017 170x226 Kuller – hollandaise – asparges oktober 2017 170x226 Graaaender oktober 2017 170x226 Aebletaerter oktober 2017 170x226
Skummende bisque
Kuller – hollandaise – asparges
Gråænder
Æbletærter
 
Billed mangler desværre Spicy hoensesalat oktober 2017 170x228 Boeuf bernaise pommes anna og rosenkaal oktober 2017 170x228 Citronfromage oktober 2017 170x228
Rimmet torsk – Avocado
Spicy hønsesalat
Boeuf bernaise, pommes anna & rosenkål
Citronfromage
 
3 smaa retter kartofler med rygeost Gruyerestaenger roert tatar november 2017 170x226 Foie Gras portvin paere november 2017 170x226 Ungarnsk gullash november 2017 170x226 Krydderkage svesker mandarin november 2017 170x226
3 små retter (kartofler med rygeost + Gruyerestænger + rørt tatar)
Foie Gras-portvin-pære
Ungarnsk gullash
Krydderkage-svesker-mandarin
 
Loegsuppe november 2017 170x227 Krebsekurv november 2017 170x227 Kalvemoerbrad november 2017 170x227 Blodgrape november 2017 170x227
Løgsuppe
Krebsekurv
Kalvemørbrad i crust af tørrede kantareller
Blodgrape med hvid chokolade-ganache
 
Kammuslingeterrine januar 2018 170x226 Reblochontaerte januar 2018 170x226 Farseret vagtel januar 2018 170x226 Rubinsteinkage januar 2018 170x226
Kammuslingeterrine m/Glaserede jordskokker
Reblochontærte
Farseret vagtel m/bagt selleri, ærter francaise & trøffel sauce
Rubinsteinkage
 
Jordskokkesuppe 170x226 laksemousseline 170x226 Kalvefrikasse 170x226 fastelavnsbolle 170x226
Jordskokkesuppe med svampepakke
Butterdejsbagt laksemousseline
Kalvefrikassè
Fastelavnsboller
 
Carpaccio 170x226 Salat med muslinger 170x226 Billed mangler smoerkage 170x226
Carpaccio af andebryst i lime- og tomatmarinade
Salat med muslinger – ristede torskerogn & stenbiderrogn
Stegt røget svinekan
Ingalills smørkage
 

 

Billed mangler

 

Billed mangler Billed mangler Billed mangler
Rafanata – Bagt kartoffelkage med poeberrod, pancetta & pocorino
Salat med grillede abrikoser, Timianblomster, mozzarella, rosa peberkorn & prosciutto
Bistecca alla Fiorentina, m/kartofler sprødstegt i oksefedt & salsa verde
Kakao – Rom – Dessert
 
Artiskoksalat oktober 2018 170x170 Geddemousse oktober 2018 170x170 kylling stallone oktober 2018 170x170 Æblekage mmascarponecreme oktober 2018
Artiskoksalat
Geddemousse m/tomatdressing
Kylling Stallone
Æblekage m/mascarponecreme & mandelsirup
 
Crab cakes med lime aioli 2018 170x226 Laks med ahornsirup 2018 170x226 Fridadeller af lammefars 2018 170x226 Pavlova i miniudgave 2018 170x226
Crab cakes med lime-aïoli
Laks med ahornsirup
Fridadeller af lammefars med ingefær, jordskokcreme og æblesauce
Pavlova i miniudgave med rødvinskogte pærer
 
Oksetatar og rygeostcreme med solbaer 170x226 Bagt torsk og muslingesauce 170x226 Svinebryst med sommertroeffel 170x226 Kaempe Eskimo 170x230
Oksetatar og rygeostcreme med solbær
Bagt torsk og muslingesauce med hvidløg på 2 måder
Svinebryst med sommertrøffel og kantareller
Kæmpe Eskimo
 
laksetatar 170x226 Karljohan 170x227 lammefilet 170x226 jordbaer 170x227
Laksetatar – dild – asier
Karljohan – crouton
Lammefilet – morkler – gulerødder
Jordbær – appelsin
 
Gravad laks1 170x226 Stegte kammuslinger1 170x226 Stegte lammemedalioner1 170x226 Soedsuppe med svesker1 170x226
Gravad laks
Stegte kammuslinger
Stegte lammemedalioner
Sødsuppe med svesker
 
Groenaertesuppe 170x226 Skaldyrssalat med agurker 170x226 Andebryst serveret p butterdej 170x226 Pandekager rsyltede br 170x226
Grønærtesuppe
Skaldyrssalat med agurker, krondild og dildolie
Andebryst serveret på butterdej bagt med kartoffel
Pandekager & råsyltede bær, glaceret med sabayone sauce
 
Hvide asparges med appelsinhollandaise 170x226 Frisk pasta med chorizo og kantareller 170x226 Stegt hellefisk med basilikumvinaigrette 170x226 Vandbakkelser med passionsfrugter 170x226
Hvide asparges med appelsinhollandaise + Alsacisk løgtærte
Frisk pasta med chorizo og kantareller
Stegt hellefisk med basilikumvinaigrette og saltede mandler
Vandbakkelser med passionsfrugter og tomatsirup
 
Fynsk foraar med rygeost og stenbiderrogn 170x226 Baconmayonnaise paa avocadomad med syltet loeg og urter 170x226 Kylling med cremet senneosauce aeble og estragon 170x226 Lun paeretaerte med pistacienoedder og blommekompot 170x226
“Fynsk forår” med rygeost og stenbiderrogn
Baconmayonnaise på avocadomad med syltet løg og urter
Kylling med cremet senneosauce, æble og estragon
Lun pæretærte med pistacienødder og blommekompot
 
Groennes asparges med vinaigrette 170x227 Andesalat 170x227 Sandart med Beurre Blanc 170x227 Kogte paerer og blommer med sproed mandelrasp 170x227
Grønnes asparges med vinaigrette
Andesalat
Sandart med Beurre Blanc
Kogte pærer og blommer med sprød mandelrasp
 
Guidos groenne fiskesuppe med frisk koervel 170x227 Terrin med svampe fra hederne og Ôsterlensaebler 170x227 Citrusmarineret andebryst med roed peber, kartoffelpure m.v. 170x227 Hvid chokolademousse med jordbaer 170x227
Guidos grønne fiskesuppe med frisk kørvel
Terrin med svampe fra hederne og Ôsterlensæbler
Citrusmarineret andebryst med rød peber, kartoffelpure m.v.
Hvid chokolademousse med jordbær
 
Ravioli af Comteost 170x226 Jordskokkesuppe 2019 132x226 Vildt med figenpure 170x226 Pocheret paere 170x226
Ravioli af Comtèost, svampe, bouillon og hasselnød
Jordskokkesuppe m/Hasselnødder og pancettacrumble
Vildt med figenpurè, syltede rødbeder og sellerichips
Pocheret pære, Pain d`èpice og champagnesabayonne
 
Rejer paa tomatkompot og mynte 170x226 Kammuslinger paa pommes darphin 170x226 Fasanbryst a la creme med krebinetter 170x226 Karamelliserede pandekager 170x226
Rejer på tomatkompot og mynte
Kammuslinger på pommes darphin
Fasanbryst à la creme med krebinetter
Karamelliserede pandekager
 
Provencalske groentsagstaarne med hvidloeg Graeskarbisque med rejer og blodappelsin Svinefilet med solens groentsager Chokolade hindbaerkage med kaernemaelkssauce
Provencalske grøntsagstårne med hvidløg
Græskarbisque med rejer og blodappelsin
Svinefilet med solens grøntsager
Chokolade-hindbærkage med kærnemælkssauce
 
Free Joomla! templates by Engine Templates